Contactgegevens

Praktijktijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag
  08.00 - 16.30 uur

08.00 - 16.30 uur

08.00 - 16.30 uur

08.00 - 16.30 uur

08.00 - 16.30 uur
Zaterdag   incidenteel

Contactgegevens

DGI Tandartsen

Orkestlaan 150

8265 RC Kampen

038-3336140  info@dgitandartsen.nl 

Toegankelijkheid

Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Spoedlijn buiten openingstijden

Wijziging waarnemingen tandartsen Kampen-Ijsselmuiden!

Door vermindering van het aantal locaties van praktijken is het helaas nodig om de structuur van de spoeddienst/waarneemdienst te veranderen. Dit houdt in dat de waarnemingsdienst van Kampen-IJsselmuiden nu is samengevoegd met Emmeloord en Urk.

Vervallen open spreekuren

Naar aanleiding van deze wijziging, vervallen de spreekuren op zaterdag en zon- en feestdagen. Vanaf heden werken wij met een telefonische vooraanmelding voor het spreekuur. Dit voorkomt een onnodige wachttijd tijdens de dienst. Je kunt jezelf melden via (038) 302 01 01 en dan hoor je direct wanneer en waar je verwacht wordt.

Wanneer kan ik bij de spoeddienst terecht?

De dienst is uitsluitend bedoeld voor acute klachten, ongevallen en nabloedingen. Maar ook bij afwezigheid van je tandarts of wanneer je  door de ernst van de klacht niet meer kunt wachten totdat je eigen tandarts weer aanwezig is.

Hier vindt je het dienstrooster van de spoeddienst en hier vindt u verdere informatie over deze wijziging.

Waarneming dienst Kampen

Stuur ons een bericht

Wij gaan voor die lach op je gezicht!

‘Een lach is het mooiste wat een mens kan dragen’. Hoe fijn is het als je een prachtige gezonde glimlach hebt met tanden die letterlijk stralen? Een gezonde mond draagt bij aan je uiterlijk en wat je uitstraalt. Om ervoor te zorgen dat je een prachtige glimlach behoudt, is het belangrijk je mond goed te verzorgen.

DGI Tandartsen begrijpt dat je een vertrouwd gevoel wenst bij uw tandarts. Je weet wat je kunt verwachten en wilt het best mogelijke resultaat. Specialisten die weten waar ze het over hebben, zodat je volledig kunt vertrouwen op de beste mondzorg. Welkom bij DGI Tandartsen!

Binnen onze praktijk bieden wij de volgende specialismen:

  • tandvleesbehandelingen (parodontologie)
  • wortelkanaalbehandelingen (endodontologie)
  • kleine chirurgie (kleine kaakchirurgische ingrepen)
  • implantologie
  • kroon- en brugwerk
  • esthetische (en cosmetische) tandheelkunde
  • kindertandheelkunde

Overname praktijk

Op 1 oktober 2017 heeft DGI Tandartsen het Tandheelkundig Zorgcentrum Kampen van Ronald Peelen overgenomen. Met een nieuw team van professionals en diverse specialismen, werken wij dagelijks aan die glimlach op uw gezicht. Want wij willen niets liever dan dat je de praktijk verlaat met een fijn gevoel.

DGI Tandartsen onderscheidt zich middels de extra specialismen die de tandartspraktijk biedt. Naast de periodieke controle kunt je dan ook aankloppen voor implantaten en beugels. Wil je meer informatie over onze specialisaties? Neem gerust contact met ons op!

 

assitent2
image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8