Vacatures

Tandarts | 16-24, maandag, woensdag en donderdag

Op zoek naar een praktijk waar jij je als mondzorgprofessional verder kunt ontwikkelen in een hecht en gezellig team in Kampen? Solliciteer dan nu! DGI tandartsen is op zoek naar een tandarts voor 2 tot 3 dagen per week.

Hoe ziet onze praktijk eruit?

Onze gezellige praktijk heeft een team van 3 tandartsen, 1 mondhygiënist, 6 (preventie-, tandarts-, ortho)assistenten, 2 baliemedewerkers, 1 implantoloog, 1 tandarts voor orthodontie en een Praktijkmanager die zich met hart en ziel inzetten. De praktijk heeft 6 ruime behandelkamers, 1 röntgen kamer, 1 prothesekamer en een sterilisatieruimte. Een optimale behandeling met behulp van de modernste technieken. Naast algemene tandheelkunde en mondzorg, bieden wij ook een aantal specialistische behandelingen, zoals implantologie en orthodontie.

Wat neem jij mee?

Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou bekend zijn. Daarnaast krijg jij energie van tevreden patiënten. Wij zijn op zoek naar een tandarts met een Master Tandheelkunde, BIG-registratie, een goede beheersing van de Nederlandse taal en tevens kan je de kalmte behouden in stressvolle situaties. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct en ga een mooie en leerzame tijd tegemoet. 

Wat bieden wij?

Mensen maken het verschil in onze organisatie. Iedereen heeft iets unieks om bij te dragen. Maar het is samenwerking en communicatie dat deze talenten kracht geeft. We bouwen daarom continu aan een open cultuur die is gestoeld op vertrouwen en een hands-on mentaliteit.

  • Werken in loondienst of zelfstandige voor 16-24 uur per week op maandag, woensdag en donderdag
  • Je maakt gebruik van A-merk materialen
  • Ondersteuning vanuit de serviceorganisatie zodat je optimaal je tijd kan besteden aan de patiënten
  • Goed gevulde en gevarieerde agenda
  • Borrel en uitjes met het team
  • Werken in een inspirerende en professionele werkomgeving

Solliciteer nu!

Energie gekregen om direct aan de slag te gaan? Voor de sollicitatie(procedure) kun je contact opnemen met Renate van Neerven via werkenbij@denteam.nl of via telefoonnummer 0631692886. Ook bereikbaar via Whatsapp. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Francisca Plender via praktijkcoordinator@dgitandartsen.nl of telefoonnummer 0655787093.

 


Open sollicitatie

Ben je werkzaam in de tandheelkunde of ga je binnenkort afstuderen? Dan komen we graag met je in contact. Binnen onze praktijk, of in ons netwerk van collega-praktijken, zijn er regelmatig vacatures. We nodigen je dan ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen voorzien van CV.

Franciska Plender  | Praktijkcoördinator

praktijkcoordinator@dgitandartsen.nl

DGIkind

Stuur ons een bericht